Skip links

Een purpose driven organisatie met focus op constante ontwikkeling.

Wat doet Ganes?

Toonzettende en succesvolle organisaties ontwikkelen door vanuit hun purpose en zetten de purpose gedreven organisatie cultuur centraal. Ganes gelooft in de kracht van dat diversiteit en inclusiviteit als unieke strategie voor doorontwikkeling van je organisatiecultuur waardoor je beter talent kunt identificeren, welkom mag heten en kan behouden. Daarnaast geloven we dat de inrichting van HR processen efficiënter, effectiever en mensgerichter kan. Onze werkwijze zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald met duurzame impact voor de organisatie, talent, klanten en de maatschappij.

Cultuur
ontwikkeling

Ontwikkel je organisatie met purpose door het verhogen van betrokkenheid van je medewerkers. Niet meer verandering van bovenaf opgelegd, wel door ontwikkeling waarin medewerkers gemotiveerd zijn. Dag weerstand, hallo constante ontwikkeling.

Cultuur ontwikkel je samen

Recruitment
& Retentie

Meer diversiteit op de werkvloer is een unieke en effectieve recruitment strategie en waarin nog veel voor je organisatie te winnen valt. Kortom, genoeg uitdaging en ruimte voor kansen om talent aan te trekken en te behouden.

Wees welkom

Operational
Excellence

Of je nu ontevredenheid bent over je huidige recruitmentsysteem, het proces, of dat je toe bent aan een nieuw of optimalisatie van je systeem en de beoordelingscyclus. Het kan gemakkelijker, efficiënter, effectiever en mensgerichter.

Beter willen worden en blijven
Hoe doen wij dat?

Je beschikt als organisatie vaak al aan een schat van kennis en ervaring. Wij gebruiken best practices in je voordeel, geven je tools om te starten met het experimenteren en werken met wat je al hebt en ontwikkelen door. Perfectie bestaat niet, wel constante ontwikkeling. Ontwikkelen van je purpose leidt tot meer succes.

Waarom?

Wij geloven dat diversiteit & inclusiviteit als organisatiestrategie zal resulteren in bloeiende mensen en culturen. Vanuit die gedachte bieden wij slimme oplossingen aan voor de ontwikkeling van bloeiende en duurzame culturen met aandacht voor het individu en de samenleving.

Meer over ons
Deel deze pagina:
Share

Laatste blog berichten

Bekijk meer artikelen