Skip links

Template podcast

Stap uit de War for Talent en win 4x met je organisatiecultuur.

Organisatiecultuur gaat over attitudes, gedrag, gewoontes en discipline en hoe je zaken gedaan krijgt binnen je organisatie. Hoe verrassend het ook mag klinken: veel organisaties hebben dit niet in zicht en weten ook niet hoe dit in hun voordeel ingezet kan worden. 

Kom en blijf erbij


Click edit button to change this html

Je organisatiecultuur (door) ontwikkelen is nog nooit zo belangrijk geweest als nu!

Maak nu een afspraak en ontdek de onbewuste blinde vlekken in je organisatie.

Meer informatie

Organisatiecultuur gaat over attitudes, gedrag, gewoontes en discipline en hoe je zaken gedaan krijgt binnen je organisatie. Dit kun je identificeren, meten en ontwikkelen. Met als resultaat een 4x win. Voor je medewerker, je organisatie, je klanten en onze samenleving waarbij unieke talenten en kansen benut worden en medewerkers werken hier enthousiast aan mee.

Wij richten ons op nu en de toekomst.

Het (door)ontwikkelen van je op purpose gedreven organisatiecultuur met diversiteit & inclusie als strategie, is juist waar jij je als organisatie (en leiderschap) op zou richten. Uit die waan van de dag en prioriteiten stellen naar wat echt belangrijk is in het behalen van duurzame doelstellingen en ROI! Vraag jij je nog steeds af waarom je dit zou willen? Paul Verhaeghe, klinisch psycholoog en hoogleraar aan de universiteit van Gent geeft het antwoord in een inspirerende artikel in Trouw. 

Van ontwikkeling van je organisatiecultuur, naar je strategie naar purpose gedreven leiderschap naar wederkerigheid top-down en bottom up op de werkvloer.  Waarbij purpose leidend is, diversiteit en inclusie een gegeven, ontwikkelen met plezier belangrijk is en weerstand verleden tijd is. Dat wordt de norm.

Hierbij een opsomming van voordelen wanneer je inzet op het (door)ontwikkelen van je organisatiecultuur vanuit purpose en diversiteit en inclusie als strategie:

  • Je wordt wendbaar(der, vermindert weerstand en verhoogt de engagement van je medewerkers;
  • de continuïteit van je organisatie veilig stellen door o.a. hogere productiviteit en  hogere groeipercentages;
  • vergroot je onderscheidend vermogen.
Meer weten?

Wil je (door) ontwikkelen, ben je nieuwsgierig of wil je een goede start maken op het gebied van organisatiecultuur, strategie en/of leiderschap? Een workshop, masterclass of een consultancy traject behoren tot de mogelijkheden. Bel ons op 010-307 01 65 of mail ons op info@ganes.nl.

 

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.