Skip links

Talent aantrekken en behouden

Talent aantrekken en behouden

Haal tot 200 procent meer effectiviteit uit talent. Wordt net als Netflix en Nike een magneet voor talent. Besteed je net als de meeste organisaties ook ten minste 50% van je budget aan werving & selectie? 

De arbeidsmarkt verandert snel. De oorzaak van veranderingen kunnen verwacht en onverwacht zijn. De Corona pandemie is daar een goed voorbeeld van. Het verplicht organisaties tot het nemen van moeilijke besluiten en mogelijk te reorganiseren. Tijdens dit proces zullen besluiten worden gemaakt over welke medewerkers blijven en hoe de organisatie tijdens en na de reorganisatie optimaal kan voortbestaan. Wat vaststaat, is dat binnen iedere organisatie altijd getracht wordt om talent aan te trekken en te behouden. Hoe kun je dit als als organisatie het beste doen?

Inhoud van de whitepaper:

  • Formule voor aantrekken talent
  • Wat is diversiteit en inclusiviteit (D&I) 
  • De voordelen van purpose en D&I
  • Praktische werving & selectie tips
  • Inspiratie: Nike als case
Wil je ook een magneet worden voor talent en het verschil maken?

Vul hieronder jouw gegevens in en download de whitepaper (leesduur: 15 min).

Meer over Recruitment & Retentie
Meer solutions

Recruitment &
Retentie

Meer diversiteit op de werkvloer is een unieke en effectieve recruitment strategie en waarin nog veel voor je organisatie te winnen valt. Kortom, genoeg uitdaging en ruimte voor kansen om talent aan te trekken en te behouden.

Kom en blijf erbij

Operational
Excellence

Of je nu ontevredenheid bent over je huidige recruitmentsysteem, het proces, of dat je toe bent aan een nieuw of optimalisatie van je systeem en de beoordelingscyclus. Het kan gemakkelijker, efficiënter, effectiever en mensgerichter.

Beter willen worden en blijven

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.