Skip links

Je organisatiecultuur is leidend

Organisatiecultuur gaat over attitudes, gedrag, gewoontes en discipline en hoe je zaken gedaan krijgt binnen je organisatie.

Binnen 10 jaar zullen Millenials en Generatie Z veelal aanwezig zijn op de werkvloer. Bijna 90% geeft aan alleen te willen werken voor een purpose gedreven organisatie waarin diversiteit en inclusie een gegeven is. Zij geven ook aan de organisatie te verlaten wanneer dit niet aanwezig is.


Wij richten ons op nu en de toekomst. Ontwikkel je op purpose gedreven organisatiecultuur met diversiteit & inclusie als strategie. Van ontwikkeling van je organisatiecultuur, naar je strategie naar purpose gedreven leiderschap. Zet in op een groter onderscheidend vermogen, hogere productiviteit en groeipercentages, meer innovatiekracht en behoud van talentvolle medewerkers. Top-down & bottom up waarbij purpose leidend is, ontwikkelen met plezier belangrijk is en weerstand verleden tijd is, dat wordt de norm.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

HR
strategie

Duidelijkheid wat echt van belang is voor resultaten, medewerkers meekrijgen, behouden en commitment geven aan prioriteiten.

Organisatie
cultuur

Zaken gedaan krijgen binnen de organisatie voor medewerker, organisatie, klant en samenleving. Voor het behalen van duurzame ROI.

Effectief beïnvloeden

Maximaliseren van kansen door op een integere manier te beïnvloeden vanuit natuurlijke eigenschappen opgelijnd aan doelstellingen.

Tijd- en prioriteiten

Tijd is het belangrijkste bezit.  Daarom is het meten en analyseren ervan  noodzakelijk om strategische keuzes te kunnen maken. 

Meer weten?

Wil je (door) ontwikkelen, ben je nieuwsgierig of wil je een goede start maken op het gebied van organisatiecultuur, strategie en/of leiderschap? Een workshop, masterclass of een consultancy traject behoren tot de mogelijkheden. Bel ons op 010-307 01 65 of mail.

Maak nu een afspraak
Meer over Cultuurontwikkeling

Gerelateerde blog berichten

Bekijk meer artikelen