Skip links

Effectievere werving & selectie

Haal tot 200 procent meer effectiviteit uit talent. Wordt net als Netflix en Nike een magneet voor talent. Besteed je net als de meeste organisaties ook ten minste 50% van je budget aan werving & selectie?

Ganes recruitment en retentie logo

De arbeidsmarkt verandert snel. De oorzaak van veranderingen kunnen verwacht en onverwacht zijn. De Corona pandemie is daar een goed voorbeeld van. Het verplicht organisaties tot het nemen van moeilijke besluiten en mogelijk te reorganiseren. Tijdens dit proces zullen besluiten worden gemaakt over welke medewerkers blijven en hoe de organisatie tijdens en na de reorganisatie optimaal kan voortbestaan. Wat vaststaat, is dat binnen iedere organisatie altijd getracht wordt om talent aan te trekken en te behouden. Hoe kun je dit als als organisatie het beste doen?

Inhoud van de whitepaper:

  • Formule voor aantrekken talent
  • Wat is diversiteit en inclusiviteit (D&I) 
  • De voordelen van purpose en D&I
  • Praktische werving & selectie tips
  • Inspiratie: Nike als case
Wil je ook een magneet worden?

Vul hieronder jouw gegevens in en download de whitepaper (leesduur: 9 min).

Ben je er klaar voor?

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om te starten. Nieuwsgierig? Dan is een webinar, workshop of een masterclass wellicht een goede start. Bekend met de kansen vanuit diversiteit en inclusiviteit? Dan kan een (inhouse) event of een traject een goede keuze zijn. Kortom, genoeg mogelijkheden voor je unieke wensen. 

Meer over Recruitment & Retentie

 

  • lees dit artikel over arbeidsmarktcommunicatie

Meer solutions

Ganes logo cultuur ontweikkeling

Cultuur
ontwikkeling

Verhoog de betrokkenheid van je medewerkers. Niet meer verandering van bovenaf opgelegd, wel door ontwikkeling waarin medewerkers gemotiveerd zijn.

Kom en blijf erbij
Ganes logo Operational Excellence

Operational
Excellence

Of je nu ontevredenheid bent over je huidige recruitmentsysteem, of processen. Het kan gemakkelijker, efficiënter, effectiever en mensgerichter.

Beter willen worden en blijven
Deel deze pagina:
Share

Gerelateerde blog berichten

Bekijk meer artikelen