Skip links

Purpose gedreven organisaties met diversiteit & inclusie als strategie laten, in vergelijking met de concurrent, positievere resultaten zien.

Synergie versterken

Met synergie op de werkvloer kan een algehele kwaliteitsverbetering ontstaan tot 48%. Purpose wordt steeds belangrijker als leidraad in de samenleving en op de werkvloer. Ben je niet purpose gedreven, dan bestaat de kans dat je grotere uitdagingen op je pad zal krijgen dan je al nu hebt.

Werkplek synergie

Je pains:

 • Een lage medewerkersbetrokkenheid zorgt dat medewerkers een hekel hebben aan hun werk;
 • medewerkers ervaren stress terwijl ze thuis zijn. Leidend tot lage performance en hoog ziekteverzuim;
 • de invloed van leiderschap op ieder niveau kan tot 70% de medewerkersbetrokkenheid beïnvloeden.

Ons aanbod:

Voor het aantrekken en behouden van talent bestaat geen trucje. Je zult moeten inzetten op het ontwikkelen van de vertrouwensband. Een duidelijke en unieke employer brand ontwikkelen bestaat uit vijf fases.

 • Fase 1 Audit.  De huidige stand van zaken en resultaten.
 • Fase 2 Het bepalen van je purpose.  We gaan op zoek naar de duurzame meerwaarde van en voor je medewerker, organisatie, klant en samenleving.
 • Fase 3 Diversiteit & inclusie inzetten als strategie. Het bepalen van de aandachtspunten en meerwaarde van diversiteit & inclusie en dit SMART maken vanuit je purpose.
 • Fase 4 Gap analyse en advies. Identificeren en bepalen de SWOT en doelstellingen, dit koppelen aan de audit resulterend in een advies voor implementatie.
 • Fase 5 Design & measure. Synergie versterken. Hierbij krijg je inzicht in de organisatie purpose en de link naar de purpose van je medewerkers. Hierdoor ontstaat er een versnelling in het verhogen van de medewerkersbetrokkenheid. Je ontdekt mogelijkheden, kansen en tools om de betrokkenheid te vergroten. Je legt de link naar je organisatiecultuur en het biedt je de mogelijkheid om prioriteiten te stellen in je strategische planning. Daarnaast wordt de koppeling gemaakt met het meten voor duurzame Return On Investment (ROI);
 • Fase 6 Implementatie, uitvoer en begeleiding.

Je gains:

 • Weerstand voor verandering omzetten door top-down/ bottom -up  ontwikkeling met plezier vanuit persoonlijke motivatie;
 • verhogen van je employee engagement doordat je kiest voor een mensgerichte aanpak vanuit purpose en diversiteit & inclusie. Je medewerkers krijgen  de persoonlijke aandacht dat ze verdienen;
 • je begrijpt wat nodig is vanuit leidinggevend kader om medewerkers op een informele manier te begeleiden en ontwikkelen.

Meer weten?

Wil je (door) ontwikkelen, ben je nieuwsgierig of wil je een goede start maken met Werkvloer synergie? Een workshop, masterclass of een consultancy traject behoren tot de mogelijkheden. Prijzen vanaf € 7.995,- Bel ons op 010-307 01 65 of mail.

 

Maak nu een afspraak

Aanvullend aanbod

Teamperformance

Het scheppen van verwachtingen, betrokkenheid creëren, geweldige resultaten behalen en tegelijkertijd relaties versterken.

Zichtbaarheid

Carrièrekansen aantrekken op een effectieve manier en datgene waar echt aan gewerkt moet worden in kaart te brengen en ontwikkelen.

Deel deze pagina:
Share

Meer over Recruitment & Retentie

 

 • lees dit artikel over de strategische rol van HR hierin 

Gerelateerde blog berichten

Bekijk meer artikelen