Skip links

Positieve resultaten in je gezondheid en vitaliteit, slaap beter en voel je weer opgeladen en voldaan voelen over je werk.

Tijd- en prioriteiten

Het combineren van meerdere eisen van je tijd, het oplossen van constante conflicten en het omgaan met concurrerende prioriteiten maken het buitengewoon moeilijk om het overzicht te behouden, je energie en je tijd goed te verdelen.

Ganes-iconsWT_Culture development-160x160

Je pains:

 • Geld en investeringen staan zeker hoog op de lijst. Je kunt altijd wel geld verdienen en nieuwe kansen en investeringen vinden. Het echte dilemma is: hoe kan ik dit altijd behalen en ook een privéleven erbij hebben?;
 • je professionele relaties? Je komt er simpelweg niet aan toe. Terwijl je weet dat je netwerk van professionele relaties een van de belangrijkste troeven is die je kunt hebben;
 • hoewel je het belang van je  gezondheid en vitaliteit als vanzelfsprekend beschouwt, weet je dat dit beter kan als je er maar meer tijd aan zou kunnen besteden. Dan zou je voor een groot deel gezonde keuzes maken die je gezondheid, vitaliteit en energie vernieuwen.

Tijd is je belangrijkste bezit. Meet hoe je het gebruikt. Analyseer je beslissingen. Maak in de toekomst nieuwe, meer strategische keuzes. Doe wat nodig is om grenzen te stellen om die keuzes uit te voeren. We gaan de slag om te weten waarom, hoe en waar jij je tijd nu besteedt om vervolgens specifieke doelen stellen voor de meest waardevolle besteding van je tijd als leider van je organisatie? We zullen samen de relatie trekken met de strategie en korte- en lange termijn planning.

Ons aanbod:

 • Fase 1 Audit. De huidige stand van zaken en resultaten in de vorm van een assessment.
 • Fase 2 Het bepalen van je purpose. Hier gaan in op de bestaansreden van je organisatie, wat je nu eigenlijk echt doet en bijdraagt, hoe je dit doet en verwachtingen in o.a. aanbod. In het kort: we gaan op zoek naar de duurzame meerwaarde van en voor je medewerker, organisatie, klant en samenleving.
 • Fase 3 Diversiteit & inclusie inzetten als strategie. Het bepalen van de aandachtspunten en meerwaarde van diversiteit & inclusie en dit SMART maken vanuit je purpose.
 • Fase 4 Gap analyse en advies. Identificeren en bepalen de SWOT en doelstellingen, dit koppelen aan de audit resulterend in een advies voor implementatie.
 • Fase 5 Design & measure. We richten ons eerst op de basis. wat is er nodig om eindelijk grenzen te stellen en controle te krijgen over je dag? We maken de verbinding naar je purpose, kwaliteiten en waar jij je echt voor inzet.  We zetten door met het ontwerpen van je ideale dag en week.  En last but not least: hoeveel tijd besteedt je als leidinggevende versus werknemer – en wat kost het je organisatie? Ja, we gaan op zoek naar de duurzame Return On Investment (ROi)
 • Fase 6 Implementatie, uitvoer en begeleiding.

Je gains:

 • Stop met je overweldigd voelen en ga gericht aan de slag met je tijd en prioriteiten. Breng meer controle, focus en gemoedsrust terug in je leven;
 • wordt hierdoor productiever, neem betere beslissingen en merk dat zowel je prestaties als die van je team en je organisatie verbeteren – schijnbaar met minder moeite en gedoe;
 • krijg je tijd terug door je te richten op purpose en je prioriteiten.

Meer weten?

Wil je (door) ontwikkelen, ben je nieuwsgierig of wil je een goede start maken met je tijd en prioriteiten stellen? Een workshop, masterclass of een consultancy traject behoren tot de mogelijkheden. Prijzen vanaf € 8.495,- Bel ons op 010-307 01 65 of mail.

 

Maak nu een afspraak

Aanvullend aanbod

HR strategie

Duidelijkheid wat echt van belang is voor resultaten, medewerkers meekrijgen, behouden en commitment geven aan prioriteiten.

Organisatiecultuur

Zaken gedaan krijgen binnen de organisatie voor medewerker, organisatie, klant en samenleving. Voor het behalen van duurzame ROI.

 

Effectief beïnvloeden

Tijd is het belangrijkste bezit.  Daarom is het meten en analyseren ervan  noodzakelijk om strategische keuzes te kunnen maken. 

Deel deze pagina:
Share

Meer over Recruitment & Retentie

 

 • lees dit artikel over hoe je niet je cultuur inzet 

Gerelateerde blog berichten

Bekijk meer artikelen