Skip links

Er wordt vaak gevraagd wat het geheim is van het bouwen van relaties. Het antwoord is heel simpel: dat is de persoon zelf.

Zichtbaarheid

Relaties zijn een van de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat de beste specialisten, leiders en managers slagen. Dankzij hun relaties kunnen ze dingen laten gebeuren, leren over kansen voordat ze openbaar worden gepost en krijgen ze toegang tot bronnen en informatie die anderen niet hebben.

Werkplek synergie

Je pains:

 • Je denkt erover na om goed werk te leveren en hoge cijfers te halen bij je volgende functioneringsgesprek. Maak je voelt dat die volgende stap vaak het onzichtbare deel is van de prestatie;
 • of denk jij als leidinggevende; goh, die is een talent en zou eigenlijk carrière stappen moeten maken maar het komt er maar niet uit, waarom niet en wat zou ik moeten aanbieden om een push te geven aan die ontwikkeling
 • droom jij net zo vaak als velen van een toverstaf die ervoor zorgt dat carrièrekansen op jouw pad komen voordat ze beschikbaar werden gemaakt voor iedereen, wil je dit aantrekken zonder trucs en zelfs als je van nature introvert bent?

Ons aanbod:

Die toverstaf hebben we niet, we hebben wel een effectieve manier om datgene waar je echt aan moet werken om dit allemaal te kunnen bereiken, in kaart te brengen en te ontwikkelen.

 • Fase 1 Audit. De huidige stand van zaken en resultaten in de vorm van een self assessment.
 • Fase 2 Het bepalen van je purpose. Hier gaan in op de bestaansreden van jezelf en in lijn met dat van je organisatie, wat je nu eigenlijk echt doet en bijdraagt, hoe je dit doet en verwachtingen.
 • Fase 3 Diversiteit & inclusie inzetten als strategie. Het bepalen van de aandachtspunten en meerwaarde van diversiteit & inclusie en dit SMART maken vanuit je purpose.
 • Fase 4 Gap analyse en advies. Identificeren en bepalen van de SWOT en doelstellingen, dit koppelen aan de audit resulterend in een advies voor implementatie in je eigen ontwikkelplan.
 • Fase 5 Design & measure. We richten ons hierin om je huidige relaties binnen je netwerk te verbeteren en om nieuwe aan te boren. 
 • Fase 6 Implementatie, uitvoer en begeleiding.

Je gains:

 • Ontdek je purpose, je uniekheid en zet dit in om je professionele relaties op te bouwen;
 • vergroot je invloed  binnen je organisatie, je branche;
 • maak waardevolle relaties vanuit integriteit en zorg ervoor dat de juiste mensen met je contact opnemen, de juiste opdrachten naar je toe komen voordat ze openbaar worden gepost.

Meer weten?

Wil je (door) ontwikkelen, ben je nieuwsgierig of wil je een goede start maken met je zichtbaarheid op de werkvloer? Een workshop, masterclass of een consultancy traject behoren tot de mogelijkheden. Prijzen vanaf € 7.995,- Bel ons op 010-307 01 65 of mail.

 

Maak nu een afspraak

Aanvullend aanbod

Teamperformance

Het scheppen van verwachtingen, betrokkenheid creëren, geweldige resultaten behalen en tegelijkertijd relaties versterken.

Synergie versterken

Aan de slag met een specifiek thema/ uitdaging top-down/ bottom-up waarbij (door)ontwikkeling met plezier centraal staat.

Deel deze pagina:
Share

Meer over Recruitment & Retentie

 

 • lees dit artikel over organisatiestructuur 

Gerelateerde blog berichten

Bekijk meer artikelen